Bir İnceleme Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın bapsı kilidi güvenlik kilidi olarak bilindik ve kapının içeriden dışarıya mevsuk açılmasını kolaylaştıracak şekilde monte edilen parçkakımıdır. Kapı kilidinin montaj aşamasında doğru bir yol ile yerleştirilmesi, yangın anında kullanmaı kolaylaştırır.

Kullanılacak erkek nüshası 100 kişdobra aşan yerlerde ve kesinlikle son çıkış kapılarında PUSH BAR yahut PANİK BAR olmalıdır.

Fakat, yangın kapısı satıcıları beyninde fiyat farklılıkları olabilmektedir. Bazı satıcılar, orantılı fiyatlarla kaliteli yangın kapıları satarken, ötekiler güçlü fiyatlarla aynı kalitede kapılar satabilmektedir.

Bu sınıflandırma, yangın baplarının ne denli süreyle yangına dayanabileceğini belirtir. Örneğin, A sınıfı bir yangın kapısı umumiyetle 60 dakika, B klası bir yangın bapsı ise 30 zaman boyunca yangına karşı metanet gösterebilir. Yangın bapsı seçer, bu dayanıklılık sınıflarını dikkate almanız önemlidir.

Görmüş olacaksınız ki bu ayar mualla kaliteli yangın kapılarını en tatminkâr fiyatla sunan bizim firmamızdır.

Gerçekten yangınlardan korunmak bâtınin temel olan yangın merdivenleri çoğu yerde zaruri olarak tutulmaktadır.

Sızdırmaz yangın kapıları: Bu tip yangın bapları, yangın esnasında kötü ve alevlerin özge alanlara yayılmasını önlemek dâhilin tasarlanmıştır. Özel contalar ve kapı pervazları, yangın esnasında yamanın ve alevlerin geçmesini engeller.

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir sertifika, yangın kapısının kalitesi ve güvenilirliği hakkında Yangın Kapısı Fiyatları size vukuf verecektir.

Bunlar gibi âdem trafiğinin aşkın ve emniyet zaafiyeti olan yerlerde yangın bapları kullanmaı yasalarca gereklidir. 5000 m2 nin üzerindeki dokumalarda binanın dışında bir proje ile projelendirerek yangın kapıları ve yolları talih izni alabilir.

Yangın bapsı özellikleri incelendiğinde olması gereken ve özen etmeniz müstelzim durumları şu şekilde belirtebiliriz; 

Yangın bapsı nedir ve ne maslahate yarar? Yangın bapsı, yangın çıktığında insanoğluın emin bir şekilde tahliye edilmesini sahip olmak muhtevain kullanılan bir bapdır.

Yangın yönetmeliğine mütenasip bir şekilde hazırlanan bapların temelı aksesuarları üzerinde bulundurması şarttır.

Door and Store olarak; yangın bapsı, yangın çıkış bapsı, yangın merdiveni kapısı, ürkü barlı yangın bapsı, ivedi çıkış bapsı modellerini sarı, yeşil ve kırmızı renkler özellikle olgunlaşmak üzere istenilen renkte üretmekteyiz. Yangın kapıları şayeste fiyatlar ile satın alabilirsiniz. Panik barlı olanlar en çok kullanılan ve amaca şık olarak üretilen modellerimizdir. Yangın çabucak telaşa baplarak kapı açım döneminı kısaltmak ve insanoğluın zorlamasız tahliye olmalarını esenlar.

Yatay Boşaltma taksimmlerinin ayrılması: Tasarruf alanı koskocamanlemesine yayılmış binalarda kullanıcıları yangın geçirimsiz sair bir kompartmanda korumayı fakatçlar.

Report this wiki page